Interesse in onze school?

Is het niet  gelukt om langs te komen  op één van de infoavonden maar wens je toch een rondleiding? Wij maken graag tijd vrij op een lesdag na 15u30 of een woensdagmiddag om 12 of 13 uur. Tijdens het schoolfeest op 25 mei kan je ook een persoonlijke rondleiding krijgen. Je kan hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar secretariaatSO@wonderwereldessen.be. Telefonisch contact kan natuurlijk ook op het nummer 03 667 25 64. .

Inschrijvingen voor 1B of 1A voor schooljaar 2024 - 25:

Vanaf dit jaar maakt de WonderWereld gebruik van het aanmeldsysteem samen met alle middelbare scholen in Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel. De aanmeldingsperiode voor de inschrijvingen loopt van 25 maart 2024 tot en met 19 april 2024. De resultaten van de aanmeldingen worden ten laatste op 13 mei 2024 bekend. gemaakt. Je kan alle informatie over ons aanmeldsysteem raadplegen op de website scholennoorderkempen.be

Heb je een geldig aanmeldticket? Vanaf 14 mei t/m 10 juni 2024 kun je het ticket ‘verzilveren’ en dus effectief inschrijven via dit online formulier. Na 10 juni vervalt je voorrang op basis van dit ticket.

Wie zich niet aanmeldde en dus geen inschrijvingsticket heeft, kan zich vanaf 14 mei 2024 gewoon aanbieden op de school voor een inschrijving via dit online formulier. Let op: de inschrijving zal enkel kunnen doorgaan als er nog plaatsen beschikbaar zijn op de school. Als de capaciteit bereikt is, komt de aanmelder op een wachtlijst te staan.

Leerlingen voor 2A en 2B kunnen nu inschrijven via dit online formulier.

In de middenschool is nog plaats voor:

1A: 10 vrije plaatsen

1B: 2 vrije plaatsen

2A: 11 vrije plaatsen

2B: 6 vrije plaatsen

Na deze digitale registratie krijg je van ons een telefoontje voor een persoonlijk gesprek op school, dan worden de papieren overlopen, wordt het paspoort gekopieerd en kunnen we eventueel enkele persoonlijke zaken qua opvolging bespreken.


inschrijvingen middenschool