Welkom jongste kleutertjes!

Vanaf 2,5 jaar is je kind van harte welkom in onze Wonder(kleuter)Wereld

De peutertjes zitten samen met de eerste kleuterklas in de schildpadklas bij juf Shirley. 

Benieuwd naar onze kleuterwerking?We ontvangen je graag na schooltijd (dagelijks vanaf 15:30u, woensdag vanaf 12:30u) voor een uitgebreide rondleiding en toelichting over de kleuterwerking. Maak zeker een afspraak voor een bezoekje!

+32 (0)3 667 25 03 of info@freinetwonderwereld.be

Jongste kleutertjes

Instapdatum

  Er zijn verschillende instapmomenten in de loop van het schooljaar. Op deze dag gaat je kindje voor het eerst echt naar school! Je kan deze datum zelf uitrekenen op deze website

  Is je kind na onderstaande data geboren? Dan zal het moeten wachten tot het schooljaar 2024-2025 om ten vroegste op 1 september te kunnen starten.

  Jongste kleutertjes

  Zindelijkheidsbeleid

  De school verwachten dat je op tijd aan de zindelijkheid van je kind werkt. Ideaal is je kind zindelijk vóór hij instapt in de school. Want zindelijk naar school gaan, is in het belang van jouw kind. Dan kan de school zich toeleggen op haar kerntaak: onderwijs geven.
  De school mag je kind niet weigeren omdat hij nog niet zindelijk is. Maar zindelijkheid respecteert de leerkrachten en de school, én zorgt voor een beter onderwijs voor je kind. Start er dus tijdig mee.
  Met vragen over zindelijkheidstraining kan je terecht bij Kind en Gezin - Zindelijkheid. Getuigenissen van ouders, info over hoe je zindelijkheidstraining kan aanpakken en tips voor ouderwerkingen vind je op Ouderkoepels GO! Ouders, KOOGO en VCOV - Samen zindelijk